lauantai 21. huhtikuuta 2018

Maatuskamaniaa


Heh, muhun on iskenyt pienimuotoinen maatuskamania... Noita pikkuisia nukkeja on tullut ihasteltua nettikaupoissa ja veljeltäni tilasin Venäjän-reissulta yhden kotiinkin. Pirtsakat värit sopivat keväiseen sisustukseen, ja mulla jotenkin mielessä maatuska yhdistyy pääsiäiseen. Niinpä hurautin vielä pääsiäisenpyhinä askarteluhuovasta yhden pehmoisen maatuskan hyllyn päälle. Vanulla ja herneillä täytettynä se seisoo mukavasti omilla jaloillaan.Minua harmittaa että blogi on tuntunut jäävän vähän taka-alalle viime aikoina. Selitykseksi tarjottakoon työkiireitä, kevätväsymystä ja tietokoneen vaihtoa. Antakeehan anteeksi <3 Kevät on vihdoin saavuttanut meidän nurkat, nauttikaamme lämmenneistä ilmoista!

11 kommenttia:

 1. Ihanat keltaiset maatuskat!Tuollaiset ottaisin minäkin mielelläni.😊 Ja totta,ovat väritykseltään kovasti pääsiäiseen sopivat.
  Hieno myös tuo itse tekemäsi!♡○

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minustakin keltainen sopii kivasti maatuskaan ja toivoin nimenomaan kellan- tai vihreänsävyistä sen perinteisen punasävyisen sijaan. Kiitos :)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo huopamaatuska! :) Ja juu, kummasti tuo lämmin ilma ja aurinko saavat ajatukset ihan muualle kuin aina koneen ääreen. Nautitaan nyt, kun kevät on tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Koitin tehdä sille vähän amigurumi-henkisiä kasvoja. Sama juttu - nautinnollisia kevätpäiviä!

   Poista
 3. Kivoja maatuskoja :) Kyllä blogi täällä odottelee ja me lukijat myös <3 Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Maatuskanuket ovat jotenkin hellyttäviä ja hieno on tuo myös sinun valmistamasi huoamaatuska.
  Hyvää sunnuntaita Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Piipe ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 5. Onpa ihastuttava myös tuo sinun itse tekemäsi maatuska. Muistan, että meilläkin oli joskus kotona noita maatuskoita. Aina ei ehdi eikä jaksa bloggailla :) Mukavaa sunnuntaita!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka vähän mallia voisi vielä kehitellä. Prototyyppiin (ja siihen käyttämääni aikaan nähden) olen ihan tyytyväinen ;) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Liisa!

   Poista
 6. Ihanat maatuskat!
  Mies toi juuri Moskovasta maatuskat, kun oli
  siellä työmatkalla.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!