sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Pientä virkattua joulupaketteihin


Aloitin viime viikolla vähän ex tempore muutaman pikkuisen joululahjaprojektin, jotka menevät tutun perheen lapsille. Tytölle virkattu kruunu ja taikasauva, pojalle norsu-vaunulelu tai -koriste. Kruunun ohje löytyi Prinsessajuttu-blogista, taikasauvaan katsoin mallia täältä, vaikka toteutus onkin omasta päästä sovellettu. Norsuleluun katsoin ohjeen täältä, mutta viimeistelyn tein kiinteillä silmukoilla oikealle puolelle. Harmikseni joudun toteamaan, että tänä vuonna itse tehtyjä joululahjoja ei ole tulossa niin paljon kuin olin suunnitellut, mutta vielä jotain pientä kuitenkin... Mukavaa toisen adventin iltaa!


10 kommenttia:

 1. Ihana tuo kruunu ja taikasauva! <3 :) Pitää pistää tuo taikasauva-idea ihan korvan taakse, vois yksi tuttu pikku prinsessa tykätä tuommoisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmaan jostain löytyisi ihan ohjekin taikasauvaan, mutta mulla ei ollut aikaa etsiä... Tein virkattuun tähteen pari kerrosta kiinteitä silmukoita ja tuommoinen tuli. Toivottavasti on saajalleen mieleinen!:)

   Poista
 2. Ihanat virkatut lahjat!Voin hyvin kuvitella kuinka pikkuprinsessa liihottaa kaunis kruunu päässään ja taikasauvaa heilutellen.😊Ja nuorempi katselee varmasti mielellään norsua,kun sitä mielellään katselee tällainen vanhempikin.😊

  VastaaPoista
 3. Oi miten hienoja töitä! Että sinä olet taitava♥ Leppoisaa alkavaa viikkoa ja mukavaa joulun odottelua sinne♥

  VastaaPoista
 4. Onpa hienoja!! Kyllä itse tehdyt lahjat ovat arvokkaita. Mukavaa alkanutta viikkoa!!!

  VastaaPoista
 5. Hieno lahja prinsessalle ja norsu on myös tosi kiva lahja. Ilahtuvat varmasti. Arvostan paljon näitä itse tehtyjä juttuja.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!