sunnuntai 3. syyskuuta 2017

DIY Jumppakassit

Ohoh, onpa ollut kiireiset pari viikkoa: flunssaa, pari useamman päivän mittaista työreissua, lasten harrastusten aloituksia jne... Niinpä jäi elokuun Vuosi väriterapiaa -haastetyökin pahasti kesken ja dokumentoimatta, mutta valmistunee syyskuun aikana, siitä siis lisää myöhemmin. Jotain sentään ehdin tässäkin kuussa saada valmiiksi, nimittäin tällaiset yksinkertaiset jumppapussukat pojille. Näihin mahtuvat sopivasti jumppatossut, pyyhe ja vesipullo, joita täytyy kantaa harrastuksissa mukana. 


Kassit ompelin farkkukankaasta, ja yläosaan tein nyörikujan. Alaosan nyörilenksut otin vanhoista farkuista. Nyörit olisi voinut ommella myös kassin kulmien sisään, mutta näin ne on helpompi vaihtaa, jos tulee tarvetta pidemmille nyöreille tai muuten vaan haluaa tuunata kassin ulkonäköä. Marvel-sankarit Hulkin ja Ironmanin ostin joskus aikoinaan Lidlistä, nyt tuli niille sopivaa käyttöä. Nuo ovat silitettäviä paikkoja, mutta ompelin ne vielä varmuuden vuoksi kiinni kasseihin. Kirjaimet virkkasin puuvillalankojen jämistä, ohjeet täällä. Käyttäjät ainakin olivat tyytyväisiä, joten olen kai minäkin. Kivaa alkavaa viikkoa!  
12 kommenttia:

 1. Onpas hienot pussukat😍Näppärä olet💕Mukavaa alkanutta viikkoa sinne🌻

  VastaaPoista
 2. Kivat pussukat. Mäkin olen tuontyylistä miettinyt, mutta ei taida olla käyttöä meikäläisellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä noille aina käyttöä keksii, vaikka kirjastorepuksi ;)

   Poista
 3. Kivat jumppapussukat!
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Siistin työn olet tehnyt. Ja ymmärrän käyttäjien tyytyväisyyttä. Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila:) No joo, eivät nuo ihan oman maun mukaiset korietelut ole, mutta pääasia että kelpasivat käyttäjilleen ;)

   Poista
 5. Pikkupojat ja supersankarit... Varmasti olivat mieleisiä :) Samanmalliset käytössä täälläkin, tosin tuo farkkukangas olikin hyvä veto, varmasti kestävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Joo, ihan kätevä malli ja helppo tehdä. Vois ehkä harkita itsellekin, muttei ehkä supersankariteemalla ;)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!