torstai 2. helmikuuta 2017

Tilinpäätöshaaste


Aloitetaanpa tämä kuukausi tilinpäätöshaasteella, jonka bongasin Pihakuiskaajan puutarha -blogista. Palataan siis pienen pohdinnan myötä vielä viime vuoteen, vaikka tämä vuosi nyt onkin jo edennyt helmikuun puolelle. Tässä minun "tilinpäätöstäni" vuodelta 2016:

Mitä unelmia toteutit vuonna 2016?
Saimme tyttövauvan, josta kovasti haaveilimmekin kahden ihanan pojan jälkeen. Nyt on hyvä jengi kasassa! Väittelin, vaikka en tiedä oliko se varsinaisesti unelmani, mutta yhdenlainen saavutus kuitenkin.

Mitä opit?
Opin, miten eletään viisihenkisenä perheenä ja miten arjesta selvitään kolmen alle viisivuotiaan kanssa.

Mitä murehdit?
Murehtijaluonteena murehdin melkein kaikkea, usein jo etukäteen (ja turhaankin). Työasioita taisin murehtia eniten, kaikki on niin epävarmaa ja lyhytjänteistä...Mistä nautit?
Nautin äitiyslomailusta ja kotona olemisesta erityisesti kesän jälkeen, kun Neiti E:n vatsavaivat rauhoittuivat ja rutiinit ja rytmit alkoivat löytyä. Nautin kun sain olla paljon läsnä lasten arjessa. Paikoitellen olen myös ehtinyt tehdä mukavasti omia käsityöprojekteja, ne ovat olleet henkireikäni tässä hektisessä pikkulapsiarjessa :)

Mistä haaveilet vuonna 2017?
Haaveilen terassista, joka toivottavasti saataisiin rakennettua kesäolkkariksemme. Lisäksi haaveilen siitä, että ehtisin liikkua vähän enemmän, siis ihan kuntoilumielessä. Nykyliikkuminen on enemmänkin arkiliikuntaa höystettynä yhdellä jumpalla viikossa. Haluaisin oppia juoksemaan (ja nauttimaan siitä)! Haaveilen vihreämmästä kodinsisustuksesta, useista huonekasveista (ja siitä että ne pysyisivät hengissä vaikka mulla onkin viherpeukalo keskellä kämmentä). Ajatukset ovat myös olleet jo tosi paljon kesässä, haaveilen kiireettömästä perheajasta, kivasta kesälomasta :)


Joko sinä olet ehtinyt tehdä oman tilinpäätöksesi vuodelle 2016?

2 kommenttia:

 1. Täällä toinen viherpeukalo keskellä kämmentä ilmottautuu. Uhkarohkeasti vain olen ostanut lisää kasveja "menetettyjen" tilalle. Jospa sitä hiljalleen oppisi niitä kasvattamaan.

  Teillä siellä varmasti hulinaa riittää pienten kanssa. Äitiysloma oli kyllä ihanaa aikaa. Itsellä siitä on jo tosin iäisyys, poika täyttää maaliskuussa jo 19v. :D Mukavia päiviä sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä munkin pitää vaan rohkeasti hommata uusia kasveja :) Voi vitsit, en olisi uskonut että sulla on jo aikuinen poika! Näytät kuvassa niin nuorekkaalta ja sellainen on myös blogisi taidokkaine kuvineen. Kivaa alkavaa uutta viikkoa:)

   Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!