tiistai 11. kesäkuuta 2019

Viikonlopun juhlatunnelmia ja retki kasvitieteelliseen puutarhaan




Viime viikonloppuna juhlimme isäni 60-vuotissynttäreitä ihan vaan pienellä porukalla. Aloitimme meidän terassilta shampanjalla ja pikkupurtavalla, ja siirryimme sitten Kakolaan huonepakopeliin. Selliosastolla oli jännät ja hikiset oltavat, emmekä ihan onnistuneet paeta annetussa ajassa, mutta hauskaa oli silti. Kakolasta siirryimme nautiskelemaan neljän ruokalajin menun viinipaketteineen kesäiseen Aurajokirantaan.

Alppiruusut komeimmillaan



Sunnuntaina sää oli onneksi hieman viileämpi, ja suuntasimme lasten kanssa Ruissalon kasvitieteelliseen puutarhaan, jo ties kuinka monetta vuotta peräkkäin. Alkukesä on siellä kauneinta aikaa, kun pionit ja alppiruusut ovat kukassa. Myös sisäpuutarhasta löytyi monennäköistä ihmeteltävää.


Kalliandra


Magnolia

Mukavaa viikonjatkoa!

10 kommenttia:

  1. Hauska päästä kanssanne juhliin ja retkille. Huonepakopeli Kakolassa - jopa nyt jotakin :D Olen moista nähnyt vain kerran telkkarin amerikkalaisessa sarjassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Joo, Kakolan autenttiset sellit loivat kyllä tunnelmaa ;)

      Poista
  2. Tuo onkin hyvä idea lähteä joukolla ulos tekemään jotain kivaa juhlapäivän kunniaksi. Ihana juhlapäivä ollut siellä ihan kaikin puolin. Pakohuone kiinnostaisi minuakin, on kuulemma tosi hauska. Ps. blogissani kesäinen arvonta, tule mukaan. ~Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, sankari ei halunnut suuria juhlia, mutta jotain pientä haluttiin kuitenkin järjestää. Suosittelen vahvasti pakohuoneita, olen käynyt jo neljässä, koukuttavaa ;) Tulen tsekkaamaan arvontasi, tottakai!

      Poista
  3. Kivan ohjelman olitte isällesi järjestäneet syntymäpäiväksi. Ihanat kuoharilasit ja kasvitieteellisissä puutarhoissa ei ole tullut käytyä moniin vuosiin. Miksiköhän ❓tämä kysymys oli minulle itselleni 😁.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän tulee käytyä Turun kasvitieteellisessä joka vuosi, mutta muualla ei ole käyty. Helsingin vastaava kiinnostaisi kovasti :)

      Poista
  4. Kylläpä on ollut kivat synttärit :) Onnea isällesi!
    Ja aivan upeita kesäisiä kuvia, kiitos. Mukava viikon jatkoa.

    VastaaPoista
  5. Hieno idea synttäreihin tuo pakohuone!Tyttäreni oli myös vastaavassa polttareissaan vähän aika sitten. Olisi jännää itsekin päästä. :)
    Lurps, mitkä croissantit!Ja onpa tyylikkäät nuo iitalan skumppalasit!Eipä edes uskoisi, että Suomessa kuvattu nuo kukat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla pakohuonetta, hauskaa ja vähän erilaista viihdettä. Kiitokset kehuista <3

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!