torstai 29. marraskuuta 2018

Late Lammas -villasukat


Nyt alkavat olla pukinkonttiin tulevat sukat valmiit, kun sain vielä nämä Late Lampaat viimeisteltyä. Lankana on Novitan seiskaveikka. Varren kuplaneuleen ohjeen katsoin täältä ja tuo sukkaosa on ihan Novitan perusohjeella neulottu. Silminä virkatut ympyrät, ja korviin lainasin ohjetta täältä. Hauskat näistä tuli, kotisukat. Korvien takia eivät oikein saapassukkina käy... Kuvissa eivät ihan pääse oikeuksiinsa, kun luonnonvalossa värit kontrastoituvat. Toivotaan, että tokaluokkalainen näistä innostuu :)



Meinaatko sinä tänä vuonna tehdä jotakin pukinkonttiin itse? Riemukasta pikkujouluviikonloppua!

16 kommenttia:

  1. No voi että ovat hauskat 🙂 Olisipa kiva osata (ja viitsiä) tehdä käsitöitä. Askartelen jouluna ja leivon jotain. Ties vaikka jonain vuonna neulomisinnostus iskee kun näkee blogeissa kaikkea kivaa.

    VastaaPoista
  2. Jopa on suloiset sukat! Joo, jotain varmaan väsäilen; kenties juuri sukkia. Sellaiset on menossa lahjaksi ainakin työkaverilleni.

    VastaaPoista
  3. Ihanat Late sukat😁Piipahdan silloin tällöin kivassa blogissasi.

    VastaaPoista
  4. Onpa ihanan veikeät sukat <3 varmasti saaja tykkää. Kyllä minäkin olen sukkia tehnyt kymmenittäin joulupukin konttiin laitettavaksi. Mukavaa adventtia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No juu, sulla oli urakoituna sukkia kasapäin! Mukavaa itsenäisyyspäivää!

      Poista
  5. Aivan ihanat! Ovatko nämä lapselle vai aikuiselle? Kelpais kyllä mulle!! :) Tänä vuonna ei ole neulomislahjoja tullut tehtyä, muuta itse tehtyä kyllä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kuvassa olevat ovat lasten, mutta oon nähnyt vastaavia myös aikuisilla :)

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!