maanantai 10. syyskuuta 2018

Sairastelua


Muutaman viikon blogihiljaisuutta selittää vajaan viikon mittainen työreissu Saksaan ja siellä alkanut ja edelleen jatkuva järkyttävä flunssa... En muista, milloin olisin kärsinyt näin sitkeästä flunssasta ja varsinkin kurkkukivusta. Olo on ollut niin väsynyt, etten ole edes kudinta jaksanut käteen ottaa. Voih, toivottavasti tämä viikko on jo parempi ja saadaan taas koko perhe terveiden kirjoihin! Kuvat ovat ehkä kuukauden takaa pihaltamme, jolloin kukkijoita vielä riitti. Nyt alkaa puutarha olla jo syksyisemmässä kunnossa, tyrnimarjat kohta ainoina väripilkkuina.

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolen on vältytty syysflunssilta! Voimia uuteen viikkoon!

14 kommenttia:

 1. Tuossa vieressä minullakin isäntä sairastaa kovin pikää ja sitkeää lentsua.Itse olen onneksi toistaiseksi säästynyt.
  Paranemisia sinne teille!♡
  Ajattele,minulla auringonkukat vielä tiukilla nupuilla.😄
  Kärsivät kovasti siitä pitkästä kuivasta kaudesta,nyt ovat piristyneet ja todella toivon,etä jaksaisivat aukaista aurinkonsa kukkaan.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Toivottavasti saat vielä nauttia auringonkukistasi, mulla jäi viime vuonna nupulleen... Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Voi möhnä, paranemisia sinne! <3 Täällä ollaan toistaiseksi terveitä, paitsi että mies valitteli tänään kurkkuaan, joten sormet ja varpaat ristiin, teetä ja lämmintä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voi ei, toivottavasti vältytte taudilta. Minä sain eilen antibiootit poskiontelontulehdukseen...

   Poista
 3. Paranemisia sinne ♥️ Onneksi en ole sairastellut koko vuonna. Ihania nuo auringonkukat 🌹

  VastaaPoista
 4. No eipä olla säästytty, valitettavasti. :( Viitisen viikkoa olen yskinyt ja kun sunnuntaina meni ääni lopullisesti, ajoin eilen työterveyteenja sain lääkekuurin ja neljän päivän puhumiskiellon. Nyt olen ne päivät saikulla, sillä eipä sitä lasten kanssa työskennellessä voi olla äänetön.
  Toivon Sinulle pikaista paranemista ja voimien palautumista!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Antibiooteilla mennään täälläkin, mutta ne ovat onneksi alkaneet purra nopeasti! Paranemisia sinullekin Piipe!

   Poista
 5. Jaksuja <3 Töissä ollut flunssaepidemiaa jo useamman viikon ja olen yrittänyt kiertää köhisijät kaukaa etten saisi pöpöä, katsotaan auttaako. ~Katja

  VastaaPoista
 6. Voi ei, kuullostaa tutulta taudilta!
  Meillä se viihtyi pitkään ja oli todella voimat vievä. Olo oli myös oudon alakuloinen, ihmettelin kovin.
  Toivottavasti tokenet pian! ❤
  Ihania kuvia postaus täynnä! 😊

  VastaaPoista
 7. Paranemisia! Aivan ihanat auringonkukat, toivottavasti ne tuovat aurinkoa kuvien välityksellä sateiseen syksyyn... Pidä huolta itsestäsi, blogistania jaksaa odottaa... :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia olet napsinut. Sitkeää flunssaa on liikkeellä täälläkin. Onneksi itse jo tervehtynyt. Paranehan sinäkin pian.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!