sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

6-vuotissynttärit x 2


Huh, mikä juhlien täyteinen viikonloppu takana! Lauantaina kestittiin sukulaisia tiikeriteemaisilla synttärikutsuilla, sunnuntaina päiväkotikavereita SuperMario-teemalla. Hauskaa oli molemmissa juhlissa, mutta kivaa on järjestelyiden jälkeen palata arkeenkin ;) Sukulaissynttäreille tein tänä vuonna salaattibuffan: broileri-pastasalaattia, sushi-salaattia ja kreikkalaista salaattia, tuoreita sämpylöitä ja saaristolaisleipää sekä lihapullia. Kahvin kanssa syötiin kolmenlaista tiikerikakkua: perinteistä kuivakakkua, salmiakin ja appelsiininmakuista hyydytettyä tiikerikakkua ja täytekakkua, jonka koristelin sokerimassalla tiikerinkuosiseksi. 








Sunnuntaina tupa täyttyi kavereista, joille tarjoiltiin pientä suolaista ja makeaa supermario-teemaan väännettynä. Pöytäkoristeen taiteili Isäntä duplo-legoista. Lisäksi meillä oli lastenkutsuilla kysymysmerkkilaatikon mallinen pohjasta vedettävä pinjata, josta riitti karkkia jokaiselle juhlijalle :)






Aurinkoista alkavaa viikkoa!

18 kommenttia:

  1. Wau! Olet sinä ihan mahoton paakari kyllä! :) Upeita kakkuluomuksia!
    Ja hieno on kyllä pöytäkoristekin!Uni tulee varmasti tänään helpolla silmään. ;)Onnea 6-vuotiaalle.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä uni tuli, sekä pienille juhlijoille että meille isommille juhlien järjestäjille ;)

      Poista
  2. Onpa siinä ollut hommaa noiden herkkujen loihtimisessa. Näyttää todella hyvältä. Mukavaa alkanutta viikkoa ja myöhästyneet onnittelut :)

    VastaaPoista
  3. Oi mitkä tarjoomukset ja juhlinnat. On kysynyt taitoa ja energiaa 💛

    Tiikeri on hieno aihe 🐅 Kiva luku tuo 6 vuotta. Tein yhdelle pienelle kaverilleni kuusen muotoisen onnittelukortin ja kysyin tajusiko hän miksi. En tajunnut, mutta voi mikä riemu siitä syntyi kun kerroin että kuusi = 6 😀 "Sinä olet 🌲"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tiikeristä pidän minäkin, ja mulla sattui olemaan vielä väreiltään teemaan sopiva mekko päällä :) Kuusijutut ovat hauskoja, tässä yksi klassikko på svenska: Smör mamma, julsex kommer tillbaka! (Voi äiti, joulukuusi palaa) Heh :)

      Poista
  4. Hienot tarjoilut kertakaikkiaan. Kyllä se väsyttää mutta paljon se antaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nila<3 Kyllähän noita mielellään järjestää, kun näkee lasten riemun. Ja kun tuskailin hyydytetyn tiikerikakun kanssa (joka ei näytä yhtään siltä miltä piti), sankari lohdutti että ihan hyvä se on :)

      Poista
  5. Oi miten herkulliset tarjoilut! Ja upea tuo tiikerikakku <3

    VastaaPoista
  6. Voi mahoton mitä herkkuja! Vesi herahtaa kielelle jo salaateista. :P Nams. Voi ku joku leipois ja laittais miunki synttäreille ens viikolla... Mutta ite pitää vissiin. :D

    VastaaPoista
  7. Oih..mitä herkkuja ja millaiset juhlat! Kyllä on sankari ja juhlavieraat olleet onnessaan, kun ovat päässeet noiden kimppuun:) Onnitteluja pienelle sankarille ja ihanaa talvipäivää sinne teille♥

    VastaaPoista
  8. Hienot ja kekseliäät tarjoilut olet valmistanut! Meilläkin on 6-vuotisssynttärit tulossa ensi kuussa.:) Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiu :) Mukavaa viikonloppua ja jo etukäteen mukavia 6-vuotissynttäreitä <3

      Poista
  9. Oivoivoi mitä herkkuja, ei pitäisi tällaisia eksyä katselemaan näin yösydännä :)

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!