keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Onnea Suomi!


Tänään on vietetty itsenäisyyspäivää perhepiirissä, nauttien ihanasta talvisäästä, herkutellen jouluisilla ruoilla, leipoen pullaa ja tietysti seuraten itsenäisyyspäivän paraatia ja linnanjuhlia. Ikkunalle sytytettiin kaksi kynttilää ja vietiin hautausmaalle kynttilöitä. Tänä syksynä olen työni puolesta katsonut armasta kotimaata vieraan näkökulmasta, ja se on avannut silmäni entistä paremmin näkemään sen kaiken, mikä meillä on niin hyvin ja olemaan tästä kaikesta kiitollinen. Sen pitemmittä puheitta onnea 100-vuotiaalle Suomelle!


Kuva ei tee oikeutta superherkulliselle tyrnikakulle, jonka ohje löytyi täältä. Jäädykemassaan tuli siis vain 4 dl kuohukermaa, 1 tölkki kondensoitua maitoa, 2 rkl vaniljasokeria sekä 1,5 dl tyrnimehua. Mantelikoristelun sijaan keitin tyrnikastikkeen, johon tuli 2,5 dl tyrnimehua ja 3 dl hillosokeria. 


Ihastuttavaa itsenäisyyspäivän ehtoota sinulle, rakas lukija <3

14 kommenttia:

  1. Tunnelmallista! Kiitos samoin sinulle! <3

    VastaaPoista
  2. Tunnelmalliset kuvat! Mukavaa joulunodotusta :)

    VastaaPoista
  3. Myöhästyneet toivotukset!!! Näyttää herkullisesta tuo sinun tyrniherkkusi. Pitääkin kokeilla tuota, kun on niitä marjojakin. Tyrnijälkkärit on kyllä herkullisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, tuota voin lämpimästi suositella. En ole itse kovin paljon tyrnistä mitään tehnyt, vaikka noita marjojakin on omassa pihassa...

      Poista
  4. Juhlavat kuvat!Mukavaa loppuviikkoa.<3

    VastaaPoista
  5. Upeita kuvia♥ Myöhästyneet toivottelut ja Leppoisaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  6. Kauniit, tunnelmalliset kuvat! Herkullisen näköinen tuo kakku. Hyvää viikonloppua ja ihanaa joulunodotusta sinulle!❤P.s. blogissani on käynnissä mukava arvonta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiu! Mukavaa joulunalusaikaa sinullekin :) Kiitos vinkistä, tulen kokeilemaan arpaonneani!

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!