sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Hyvästit pipareille ja glögille


Paha Nuutti vei joulun jo perjantaina, mutta meillä herkuteltiin pois viimeiset joulumaut vielä viikonloppuna. Jäljelle jääneet joulupiparit ja glögitiiviste ovat meillä useampanakin vuonna löytäneet paikkansa glögijuustokakusta. Kakun voi oikeastaan modata melkein mistä tahansa vaniljaisen tai valkosuklaisen makuisesta tuorejuustokakusta, kun käyttää keksipohjaan joulupipareita ja tekee päälle kiilteen glögitiivisteestä (2 dl), vedestä (1 dl) ja liivatelehdistä (3-4 kpl). 



2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kakku! Glögijuustokakku on kyllä tosi hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiiu :) On yksi minukin lempparikakuistani!

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!