maanantai 12. joulukuuta 2016

Huurretta ja heräteostos


Viime päivät on olleet aika kylmiä, pakkasta yli kymmenen astetta, mutta ihanan aurinkoista! Ulkonakin näyttää tosi kauniilta ja talviselta, vaikkei lunta ole ollenkaan. Kaikki on kuin sokerikuorrutettua, ihanan huurteista :)



Kävin eilen fiilistelemässä joulutunnelmaa Loviisan Aitassa, ja sieltä tarttui mukaan Riviera Maisonin kynttilänjalka. Ihastuin ajatukseen, että jalan sisään voi laittaa melkein mitä vain, ja kynttilä laitetaan sen päälle pienelle lautaselle. Ei tarvitse murehtia koristeiden paloherkkyydestä :) Kynttilänjalan mukana tulivat kuvassa näkyvät koristeet: tekolunta, käpyjä ja hopeanvärisiä minijoulupalloja. Mulle tuli kuitenkin mieleen yhtä ja toista, mitä tuonne voisi laittaa: havuja, kuivattuja appelsiinipaloja, kanelitankoja ja miksei kesälläkin vaikka hiekkaa ja simpukoita tai kukkasia veteen. Mulla ei ollut tuohon sopivaa pöytäkynttilää, mutta läpinäkyvässä tuikkukipossa oleva tuikku toimi tosi hyvin, kun valo pääsi joka puolelta läpi.



Kolmas adventti on jo takana ja joulu lähestyy jo pikavauhtia... Mulla leipomiset on vielä ihan vaiheessa enkä ole vielä edes päättänyt, mitä kaikkea sitä pitäis leipoa. Siivouksesta en jaksa ottaa tänä vuonna hirveää stressiä, kaapit ja laatikot saavat olla siinä kunnossa kuin ovat ja keskitytään enemmän näkyviin juttuihin. Uuni, sauna ja jääkaappi tarvitsisivat kyllä joulusiivouksen...

Energiaa viikkoosi!

10 kommenttia:

  1. Upeita kuvia nuo huurrekuvat. - Minullakin siivouspuuhat vielä odottavat, mutta eiköhän tuota vielä ennätä. - Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Hienoja nuo lasituikkukipot, johon voi laittaa koristeita:)

    VastaaPoista
  3. Tuo Loviisan aitta on kuulemma ihana paikka! Hienoja pakkaskuvia olet ottanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on näkemisen arvoinen paikka. Useampi tuntikin voi siellä vierähtää ihastellen ja hypistellen ihania tavaroita ja vaatteita :)

      Poista
  4. Katselin myös meidän pihassa noita huurteisia vuorimäntyjä, kun ovat niin kuvauksellisia... Kaunis lyhty onkin. Koristeiden suhteen vaan mielikuvitus rajana. Eikä ole pelkkä joulun ajan lyhty... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jännä miten valkealta ulkona näyttää vaikkei lunta olekaan. Olisi edes tällaista jouluna, musta sadekeli olis kaikkein pahin.. Mustakin tuo lyhty käy milloin vain, vaikka kyljessä lukeekin "It's the most wonderful time of the year" - mutta kai sekin käy mihin vuodenaikaan tahansa, vaikka joulufani olenkin ;)

      Poista
  5. Kaunista huurretta ja aivan ihana tuo kynttilänjalka.

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!