sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Uudet verhot pojillekin


No nyt kun ompelukone tuli kaivettua pitkästä aikaa esiin naftaliinista, hurautin verhot myös poikien makuuhuoneeseen. Nämäkin on oman kangaslaatikon jämistä tehty, ja kuten kuvasta näkyy, tuota laivakangasta piti vähän jatkaa etteivät olisi olleet ihan töpön näköiset... Saumakohtaan ompelin vielä tupsunauhaa. Vielä jos jaksaisi tehdä tyynynpäälliset tuosta tähtikankaasta, niin pikkumiesten makkarissa olisi kivan yhtenäinen ilme :)



12 kommenttia:

  1. On kyllä ihanat verhot!
    Kivaa illan jatkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Tosi hienot verhot teit,tuo tähtikuvio sopii hyvin kuin taivasta olisi ja merenkävijöille tähdet oli suuntaa antavia. Hyvää uutta viikkoa sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, tuota en tullut ajatelleeksikaan :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin!

      Poista
  3. Hienot ovat ! Voi kuvitella laivaseikkailuja ja tähtien avulla suunnistamista - vai onko se navigointia ? Meilläkin on ostoslistalla tuollaisia valkoisia verhotankoja pariin huoneeseen. Raikas ilme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rita! Tosiaan hauska mielleyhtymä tuo tähdet ja navigointi, en tullut yhtään ajatelleeksi tekovaiheessa. Nuo verhotangot ovat IKEAsta.

      Poista
  4. Kaunis kangas, kivat verhot, toi pallonauha sopii hyvin.

    VastaaPoista
  5. Onpa kivat! Tähtitaivas laivojen yllä :)

    VastaaPoista
  6. Kivat tuli. Itse oon tarkoituksella tehnyt lasten huoneen verhot vaan hieman ikkunatasoa pidemmäksi, mutta en osaa kyllä perustella, että miksi.... :)

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!