torstai 15. syyskuuta 2016

Leipäviikko, osa 3/4: Itse tehty näkkileipä

En ole aikaisemmin kokeillut tehdä itse näkkäriä, mutta nyt tuli sitäkin tehtyä leipäviikon kunniaksi. Selasin paljon eri reseptejä, ja hylkäsin sellaiset, joissa oli kananmunaa tai rasvaa, koska jotenkin koin, etteivät ne kuulu näkkäriin. Lopulta päädyin tähän rouheiseen näkkäriin, tosin pellavansiemenet korvasin seesaminsiemenillä. Ihan mukavan rapsakkaa tästä tuli, ja sopi hyvin keiton kanssa nautittavaksi tuoreeltaan. 


Oletko sinä kokeillut tehdä itse näkkäriä? Vinkkaa resepti ;)



4 kommenttia:

  1. En ole koskaan kokeillut, vaikka monesta suunnasta reseptejä on näkynytkin, mutta täytyisi kyllä kokeilla, näyttää niin herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Minä olen tehnyt hyvin ton näköistä leipää.Mulla oli siemeniä paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tässäkin oli aika paljon suutuntumaa siemenistä :)

      Poista

Pienikin kommentti ilahduttaa!