perjantai 27. toukokuuta 2016

Kukkailottelua ja virkattu nalle


Tämän viikon kukkailottelun kukat ovat luontoäidin sponsoroimia: pikkuisesta kimpusta löytyy metsätähteä, mesimarjaa ja poimulehteä. Mesimarja on mukavasti levinnyt kukkapenkkeihimme, ja kukkii tällä hetkellä runsaasti. Muutama ostotaimi on joukossa, osa siirretty pellonreunalta. Saas nähdä, josko tänä vuonna marjaa tulisi sen verran, että saisi vaikka kakun koristeltua. Taustalla lymyilee virkkaamani nalle, jatkoa vähän aikaa sitten valmistuneelle kissalle. Nallen täytteeksi laitoin osaksi vanua, osaksi herneitä, jolloin siitä tuli vähän ryhdikkäämpi kuin pelkällä vanulla täytetystä kissasta. Nalle ja kimppu ovat tuoreeltaan öljytyllä terassilla - jeejee, kerrankin nämä öljytouhut on saatu tehtyä hyvissä ajoin, kiitos lämpimien säiden (yleensä ovat tupanneet jäämään heinäkuulle).



Kurkkaa lisää Kukkailoitteluita Tainan blogista täältä! Ihanaa viikonvaihdetta <3



15 kommenttia:

  1. Kiva nalle ja ihanat kukat :)Hyvää viikonloppua sinulle myös.

    VastaaPoista
  2. Suvensuloinen metsäkimppu !

    Jos nallelle asentaisi siimähännän, se kävisi kukaties hiirestäkin :)
    Yhtäkaikki söpö otus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinähän sen sanoit: pikkuisen lisää silmukoita korviin ja pitkä siimahäntä, niin hiirestä mensisi. Sellaista täytyykin jossain välissä kokeilla!

      Poista
  3. Ovatpa söpöt - sekä kimppu että nalle 💕

    VastaaPoista
  4. Nalle-herra ylpeänä esittelee kukkasiaan, molemmt niin somia!

    VastaaPoista
  5. Oi mikä nalle :) Kaunis kokonaisuus kukkien kera. Virkkaustaitoa ei itseltä löydy, mutta ihailen upeita toteutuksia, mitä ihmiset ovat virkanneet.

    VastaaPoista
  6. Oii, söpis nalle! Kaunis kimppu! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  7. Sievä kimppu ja suloinen nalle =)

    VastaaPoista
  8. Kaunis,luonnollinen kimppu!:) Olen myös sellainen nalle-fani, tekisi mieleni kerätä kaikki maailman nallet samaan taloon.;)

    VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa!